Gevestigd in het midden van het land, zijn we in heel Nederland inzetbaar.
Bel 06 51 22 48 33 en vraag naar de mogelijkheden.

Veilig en vakkundig sloopwerk

Voor veilig en vakkundig sloopwerk heeft Loon- en Verhuurbedrijf Gebr. van Mourik uit Barneveld de sloopmachines en de benodigde uitrustingstukken in eigen huis. U kunt ons huren voor renovatiesloop en totaalsloop. Het sorteren en breken van bij sloopwerk vrijkomend puin hoort er vanzelfsprekend bij.

Puinbreken op locatie

Desgewenst breken we het puin tot granulaat met een puinbreker op de slooplocatie. Op die manier is het puingranulaat ter plekke her te gebruiken als fundering voor nieuw te bouwen bedrijfshallen en schuren, verharding onder bestrating of als tijdelijke verharding. Het grondwerk voor de mogelijke herontwikkeling na het sloopwerk, kan zo in één moeite door. Wel zo efficiënt.

Puintransport

Wanneer al het slooppuin afgevoerd moet worden, kunt u rekenen op onze 8x8 containervrachtauto’s die het puin vanaf elke verharde en onverharde locatie kunnen transporteren. Desgewenst naar ons inname en overslag terrein. Daar nemen we het puin volgens de wettelijk vastgestelde milieunormen in en maken het geschikt voor hergebruik en nieuwe toepassingen.