Wij zijn 24/7 bereikbaar en zijn vanuit het midden van het land altijd snel ter plaatse.
Bel 06 51 22 48 33 en vraag naar de mogelijkheden.

Grondverzet en bijkomende infra

Met eigen grondverzetmachines variërend van 0,8 tot 25 ton kan Loon- en Verhuurbedrijf Gebr. van Mourik uit Barneveld, elk grondverzet project aan. De eventueel bijkomende infra voor riolering, elektra en gas- en waterleiding leggen onze monteurs vakkundig en snel.

U kunt onze grondverzetmachines inclusief machinist huren voor projecten op het gebied van grond-, weg- en waterbouw. Maar ook agrariërs, hoveniers en particulieren kunnen de grondverzet werkzaamheden aan ons uitbesteden. We beschikken over rupskranen voor het grove grondverzet en mobile kranen voor het precisie werk.

Machinaal lantaarnpalen zetten

Tevens leggen onze monteurs net zo makkelijk de bijkomende tuinverlichting aan als de openbare straatverlichting langs wegen en op bedrijventerreinen. We hebben een methode in huis waarmee we snel, veilig en volgens de arboregels machinaal lantaarnpalen kunnen zetten.

Transport en inname van zand en grond

Het transport van grond en zand naar de grondwerk locatie nemen we desgewenst ook voor onze rekening. Net als het afvoeren van overtollige grond en zand naar ons inname en overslagterrein. Daar maken we het geschikt voor hergebruik.